Į pirmą puslapį
Šv. Mišios
Sekmadieniais
   9, 10.30, 12, 18 val.
Šiokiadieniais 18 val.
Šeštadieniais 10 ir 18 val.
Švč. Sakramento adoracija
Sekmadieniais
11–12 val.
Pirmaisiais penktadieniais po vakaro šv. Mišių

Naujienos

Ukmergės dekanato jaunimo atsinaujinimo dienos atgarsiai
Paskelbta: 2016-08-18 11:43:12

 Gegužės 14- 15 dienomis vyko Ukmergės dekanato jaunimo atsinaujinimo diena „Rask kryptį“. Nuo ankstyvo ryto susitikę, žaidėme susipažinimo žaidimus, nes buvome iš skirtingų parapijų, Taujėnų, Vidiškių ir Ukmergės. Tada trumpai pristatėm savaitgalio planą, ir jo taisykles.

Po sočių pietų, turėjome pirmą konferencija prieš tai jungtinis choras pašlovino Dievą. Konferencija mus mokė kur ieškoti krypties, kai šitiek daug pasiūlos tyko aplink. Bet krikščionis turi vedlį į kurį turime atsigręžti, tai Dievas ir Jo žodis kuris mums parodo teisingą gyvenimo kelią. Susirinkome ne tik paklausyti bet ir kiekvienas pasitikrinti ar mes žinome kokiu keliu einame, tai savanoriai buvo paruošę krikščionišką protų kovą, kuriame rungėsi mišriomis komandomis, ir teko savo žinais ne tik prisiminti bet ir pademonstruoti įgūdžius, kaip greičiau rasti švento rašto eilutę.  Po vakarienės mes pajudėjome iš savo patogios vietos į Bažnyčią, kurioje turėjome šlovinimą ir užtarimo maldą.  Kiekvienas galėjo prieiti ir paprašyti maldos už asmenines intencijas. Tada pajutau šventosios dvasios buvimą mūsų tarpe.  Rimtai programos daliai pabaigti kiekvienam buvo išbandymas nes ėjome Veprių didžiuosius kryžiaus kelius, laikas ėjimo buvo parinktas naktį, nes turėjome eiti tik su deglais ir pasitikėjimu Dievu.  Grįžę kiekvienas turėjo laisvo laiko kas jau miegoti ko kas prie laužo pabuvoti, ar linksmai leisti laiką kartu.

Antroji mūsų pasibuvimo diena mažiau įtempta,  mūsų laukė šventos Mišios su Veprių bendruomenę Sekminių iškilmės proga. Ir žinoma buvimas kartu per žaidimus.

Kiekvienas pasiėmė kažko iš šio savaitgalio, kas suvokimą, kad bažnyčia yra jauna, kad buvimas kartu yra nuostabi Dievo dovana.  Atsisveikinat visi liejo ašaras ir tarėsi pasimatyti kitais metais.

 

 

aukštyn